Valpolicella Classico Superiore 2012 DOC
Farve: Rød
Producent: Venturini Massimino e Figli, San Floriano, Italien
Druesort: Corvina Veronese (70%), Rondinella (25%), Molinara (5%)
Alkoholstyrke: 13,5%

Valpolicella Classico Superiore:
Denne vin har lagret på egefad i min. 12 måneder og min. 6 måneder på flaske og skal være
mindst 12% for at måtte kalde sig Superiore. Vi valgte Superioren, fordi den gav et mere komplet indtryk end den "almindelige"
Smag:
En frugtig vin med en god syre, som holder længe i munden. Det gør den meget anvendelig som madvin.
Næse:
Frisk og alligevel komplet indtryk.
Farve:
Dybrød
Bruges til:
Lette kødretter og oste i den civiliserede ende.
Serveringstips:
Ca. 18 grader og gerne dekantering en time før. Pas på, at den ikke derved bliver for varm, for så mister den noget friskhed.
Lagringspotentiale:
5-6 år.