Valpolicella Classico Superiore 2012 DOC

Farve: Rød

Producent: Venturini Massimino e Figli, San Floriano, Italien

Druesort: Corvina Veronese (70%), Rondinella (25%), Molinara (5%)

Alkoholstyrke: 13,5%

Valpolicella Classico Superiore:

Denne vin har lagret på egefad i min. 12 måneder og min. 6 måneder på flaske og skal være

mindst 12% for at måtte kalde sig Superiore. Vi valgte Superioren, fordi den gav et mere komplet indtryk end den "almindelige"

 

Smag:

En frugtig vin med en god syre, som holder længe i munden. Det gør den meget anvendelig som madvin.

 

Næse:

Frisk og alligevel komplet indtryk.

 

Farve:

Dybrød

 

Bruges til:

Lette kødretter og oste i den civiliserede ende.

 

Serveringstips:

Ca. 18 grader og gerne dekantering en time før. Pas på, at den ikke derved bliver for varm, for så mister den noget friskhed.

 

Lagringspotentiale:

5-6 år.

 

© 2020 Vinhylden