top of page

Åbningstider

Vi har ikke egentlige åbningstider, da vi ikke har en butik. Vi er ægte garageimportører.

Indtil 1/8-2018 var arbejdet i Vinhylden et hyggeligt supplement til vores fuldtidsarbejde. Nu er vi stoppet som lønmodtagere og har vinen som fuldtidsbeskæftigelse. Samtidigt fordoblede vi lager-arealet.

 

Hvis vores sortiment af vine har jeres interesse, så er I velkomne til at tage kontakt via telefon eller mail. I er velkomne til at komme og smage, inden I køber. Vi leverer gratis, hvis det er i Roskilde-området eller Storkøbenhavn, og fakturaen overstiger 1000 kr.

 

Vi har også overvejet at lave en web-shop, men er stødt på grund, fordi det er forholdsvis dyrt at sende vin med pakkepost: GLS tilstod, at de ikke var interesseret i vinkunder. Postdanmark vil gerne, men prisen er høj, for der skal særlig og dyr emballage til. Og her er vi ude i et luksus-problem. Hvis vores vine kostede 500 kr. pr. flaske, ville 200 kr. i fragt ikke føles som noget særligt. Men vores vine er gode konsumvine, der typisk koster omkring 100 kr pr flaske, og så føles 200 kr. i fragt for en kasse på seks flasker lige pludseligt af meget. Hvis nogle synes, at det er da ikke noget problem, hører vi gerne fra jer.

 

For god ordens skyld skal det siges, at vi er registrerede vin-importører hos Skat og hos fødevaremyndighederne, så der svares afgift og moms af vores vine, og vi har en glad smiley efter besøg af Fødevarekontrollen.

 

CVR: 17716204

Excise no: DK17716204200

Konto, Nordea 2280 0246525935

 

bottom of page